ponedeljek, 20. avgust 2012

Zadnja objava (?)

Spoštovani bralci bloga Muljavska gospa!

Prišli smo do datuma v letu, 20. avgust, ko se običajno malo pohvalimo z našim blogom, saj na ta dan praznujemo obletnico - letos že 5.

V zadnjih letih se je marsikaj spremenilo... bencin se vedno bolj draži, krompir pobiramo že julija, 30°C poleti se nam zdi prijetna ohladitev, ne najdemo več časa za bližnje, voščilo za rojstni dan preko SMSa je že zelo osebno, sedaj za to skrbi Facebook, na blogu Muljavska gospa ni več objav... No, pa se ustavimo tukaj. :)

Blog Muljavska gospa zaenkrat uradno ukinjamo, saj nas je pohodila napredna tehnologija (Facebook) in pomanjkanje časa ter še mnogo drugih dejavnikov, o katerih pa ne bomo sedaj. :)
Zaradi spoštovanja do časa in truda, ki smo ga vložili v ta blog, ga ne bomo zbrisali ali kako drugače uničili, ampak samo malo omejili komentarje, da ne bomo spet brali frustracij vsakega posameznika. Naj članki in slike ostanejo za spomin, komentarje pa lahko tudi zbrišemo, če bi si kdo to zaželel.
Da pa Muljava ne bo brez novic, lahko objavljate in komentirate na FB strani Muljavska gospa.

Če se najde kakšen zaveden in dobrih misli sokrajan, ki bi želel nadaljevati tradicijo bloga, pa kar pogumno! Z veseljem prepustimo gesla in pooblastila.

Hvala vsem, ki ste brali in komentirali na našem blogu ter vsem posameznikom, ki ste kakorkoli pomagali pri soustvarjanju bloga Muljavska gospa - vi že veste, kdo ste! :)

Toliko zaenkrat, mogoče pa le ne bo zadnja objava... :)


Muljava v letnih časih

Ni komentarjev: